Manisa’da İnanılmaz Kaza: Koluna Kapı Kolu Girdi

Editör Şubat 7, 2019 0 Comments

Manisa Merkez Vestel İlköğretim Okulunda inanılması güç bir olay yaşandı. 5. sınıf öğrencisi bir kızın koluna kapı kolu saplandı.

Vestel İlköğretim Okulu 5-C sınıfında eğitim gören Esra Otoman isimli öğrenci, teneffüs ziliyle birlikte sınıftan büyük bir hızla koşarak çıktı. Bu sırada karşı çaprazında bulunan 4-C sınıfının kapısının açılmasıyla birlikte hızla kapıya çarpıp kaldı. Minik öğrenci kolunu kurtarmaya çalışmasıyla birlikte sol kolunun kapı koluna saplandığını fark etti. O kattaki sınıf öğretmenleri olayı hemen okul yetkililerine iletti. Okul idarecileri 112’i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen 112 ekipleri de minik öğrenciye gerekli tıbbi müdahaleyi yapabilmek için itfaiyeden yardım istedi. Kenan Evren Sanayi Sitesi’ndeki müfrezeden olay yerine gelen 110 ekipleri Esra’yı saplandığı kapı koluyla birlikte kurtarmayı başardı. Esra Otaman, gözyaşları arasında 112 ekipleri tarafından Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Arkadaşının başına gelen görünmez kaza ve korkutucu görüntüden etkilenen bazı öğrenciler de kendilerini okul bahçesine atarak fenalık geçirdi ve öğrencilerin bazıları olayın şokunu üzerinden atmaya çalıştı. Bu arada hastaneye kaldırılan Esra Otoman ameliyata alınarak koluna saplanan kapı kolu başarılı bir operasyon ile çıkartıldı.

Olayı duyan veliler böylesi bir görünmez olayın yaşanması için sınıf kapılarının dışa doğru değil içe doğru açılması yada bu kolların iptal edilip topuz kol takılmasının daha doğru olabileceği belirttiler. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir